Måste det regna?

Kl ringde 0645 för morgonpromenad, men när jag går upp så vräker regnet ned, inställd promenad och en timme till i sängen *skönt*. Hoppas att det blir bättre väder till eftermiddagen, då ska jag cykla till jobbet.

Vägning idag -0,2kg. Önskar att det vorde mera, men jag har verkligen inte skött mig. Varit ute och käkat, ätit choklad och popcorn. Det jag verkligen försöker är att dricka en massa vatten.

Den här veckan då. Jobb mån, tis, ons, fre. Onsdagsfika med tjejerna och smyckesvisning, är sugen på att handla ett armband och en fotlänk. Fredag så bjuder Becker till hej då fest, med drink och mat på Älvan. Lördagen bjuder på ADHD fest hos Stina, det innebär att vi grillar och har trevligt. Jag ska försöka mig på att göra en kall potatissallad och det blir nog att grilla fläskfile.

Bjuder på en bild från när vi var till stockholm, då solen var varm.



Puss å kram på er!!!

oj då

Missade att man skulle skicka till 6 personer... ja ja tre är bättre än ingen...

Puss på er

Utmanad av......

Karin

Regler:
  • Beskriv först reglerna
  • Svara på alla frågor
  • Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.
  • Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!
Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?


1. Göra Sallad till matlådan
2. Jobba
3. Äta mat med sambon
4. Bli ren
5. Fortsätta läsa min bok



Vad gjorde du för 10 år sedan?

10 år sedan är ju en hel evighet. Jag strulade med min dåvarande kille, vi kunde inte riktigt bestämma oss om vi skulle vara tillsammans eller inte. Sommarjobbade tre veckor genom kommunen på ett älderboende.

Ställen du bott på?
  • Tillfälle med mamma och pappa
  • Lägenhet med mamma
  • När jag var fyra så flyttade vi till Grytnäsgärde
  • Sambo med Vännen ovanför Trapper
  • Sambo med vännen ovanför Paciffic
  • Nu i vårt fina hus på grytnäs gärde
Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
  • Betala av lånen
  • Åka en långresa med mina nära och kära
  • skänka pengar till behövande (BRIS, Fyra tassar, PLAN osv)
  • Köpa en fin bil till vännen
  • Unna mina vänner god Champange och en resa till Nice
  • Jag skulle jobba 50% och vara nöjd
  • Köpa en båt och resa

Mina utmaningar går till:

Lina
Maria B (afrika blogg)
Stina

Ännu en dag på coop....

Jaha, då var det helg igen och denna helg spenderas på Coop, jobbade till 2215 igår, 2015 idag, men i morgon får man gå hem tidigt redan kl 18 :)..... Inte den roligaste helgen, men det blir ganska så härligt när lönen kommer hoppas jag.

Annars då, har målat massor av grönt på huset, bara två sidor kvar att måla. Det har bara tagit oss (mig) tre sommrar att måla klart hela huset. Första sommaren så målade jag plankor i garaget som vi sedan satt upp, ända till början av oktober. Andra sommaren så höll vi på med de vita plankorna som sitter under taket. I år så målar vi det sista.

Mitt nya liv då? Ja vad ska man säga, mens vecka, choklad och knappt nå sallad. Ny tag i morgon. Ikväll blir det varma smörgåsar och en film och mys med vännen som man knappt ser röken av..

Puss på er!!!

Surdag....

Igår vaknade jag tidigt och hade mensvärk utan dess like. Jag var på riktigt dåligt humör från det att jag gick upp tills det att jag gick och lade mig. Spenderade 4 timmar på coop och var mest i kassan, jag var ganska trevlig..... Efter det så åkte jag hem och vännen hade då dragit igång projekt frosta av frysen, jag satt mig vid datorn och var lite halv munter. bakade linas goda bröd och frös in två limpor, lagade mat och efter det så var det dags för nästa jobb, 1874. Mats frågade om allt var bra, muttrade lite att jag var på dåligt humör, men det gick bra. Gästerna gick tidigt så jag fick åxå åka hem.

Har nu sovit gott med huvudet på vännens kudde och Kenny i fotändan. Idag blir det att dammsuga, laga mat och måla.

Ha det bäst!!!

Puss på er!

I love my friends!!

Hade en ledig dag igår, spenderade halvadagen med att måla vitt under taket på huset. Vännen sågade ned träd som var halvdöda.

Kvällen spenderades med mina vänner, vi drack vin (iaf jag, de andra drack öl och drink), käkade gott och snackade massor av strunt. Allt det här avslutades med Bio, Sex and the city. En otroligt bra film med massor av kärlek, svek och ännu mera kärlek. Flera kvällar med vännerna hoppas jag sker i sommar.

Mitt nya liv då? Ja vad ska man säga, ner hade det blivit efter midsommar, ynka 0,2, men jag är nöjd över att det går nedåt. Sommar inbjuder till mycket inpuls och grannarna bjöd på glass och jordgubbar igår, mer jordgubbar och mindre glass. Njöt även av 5bitar Geisha igår till bion. Ny dag nya tag...... Låter som jag upprepar mig.

Mindre sug på att vara på jobbet, mera sug på att vara ledig. Jobbar först på coop och efter det går jag och serverar på 1874.

Puss å kram på er!!

Ps bjuder på en bild eller två från midsommar ds
                                                     
        

                                      

En underbar helg

Det var verkligen en underbar midsommar helg. Vi åkte redan på torsdagskvällen till Getryggen, innan vi kom fram stannade vi två gånger en på ICA maxi och handlade all god mat och andra gången stannade vi för att köpa Pizza (jag åt Kebabrulle). När vi väl kom fram så visade det sig att Linas föräldrars stuga var en ganska så stor timmrad stuga. Lina har alltid beskrivit det som en liten stuga. Vi satt uppe en stund och drack lite vin och snackade mest strunt. Jag fick äran att dela den uppblåsbara madrassen med Ullis :)

På fredag morgon åt vi frukost och bara tog det lungt. Vi gick upp till Getryggens festplats och hjälpte  till att sätta upp partytälten och sedan plocka blommor till stången. Efter det här gick vi hem och började förbereda silllunchen. Vi åt massor av sill och sjöng ganska ofta, oftare om Linas mamma hade fått bestämma snapssånger. Efter den goda silllunchen förberedde vi oss för midsommarfirandet och tog en promenad framemot kl fem upp till festplatsen. Vi tittade på när de klädde stången och efter den var färdigklädd så dansade vi runt den. Vilket var ganska så jobbigt :). Efter det här var det än engång dags att äta medhavd sallad. Magnus hade sin gitarr med sig och det blev allsång med gitarr och dragspel. kvällen slutade med att vissa av oss fick hjälpa en säck potatis hem och bädda ned henne.

Midsommardagen börjades med god frukost bestående av pannkakor och färska jordgubbar och grädde. Efter frukosten tog vi det bara lungt och halvsov och laddade inför den stora brännbollstuneringen, Hälsingland mot Dalarna. Säger bara så här: Motståndarlaget mottog muntert medalj. Efter det gick vi hem och slöade, vissa badade och andra frös. Vi åt ännu mera i form av hamburgare, potatissallad och korv.

Hela helgen har varit underbar och det är alltid mysigt att umgås med sina vänner, även om vissa saknades.

Rent matmässigt så har det inte varit en bra helg, jag har bäljat vin, ätit ostkrokar/bollar, godis och alldelens för mycket grädde. Samtidigt så känner jag att man måste få unna sig något på speciella tillfällen. Nästa vecka är det nya tag och nya mål. matsedeln ser ut så här:
måndag: Chili con carne
tisdag: Asiatisk renskav
onsdag: Grönskaks & makaroni pudding
torsdag: Feta fylld kyckling med potatissallad
fredag_ Bak. potatis med chili och bacon röra
lördag:
söndag: mandelpotatissoppa med rödlöksröra

Nu ska jag bli ren

Puss å godnatt

en heeeeel dag på media

jaha idag hade jag ingen tur utan har spenderat hela dagen på media, vilket innebär att tiden går otroligt sakta, ändå har det varit ganska mycket folk.  dagens höjdpunkt var när min brorsdotter kom och hälsade på mig här på media och hon ville först inte gå men när jag talade om att Vännen skulle komma med Kenny, då fick hon bråttom hem, men faster fick en stor kram innan hon gick och så talade hon om att kenny han skulle sova under henns täcke. Kenny kommer att få en intensiv helg.

Vi då? vi åker när jag slutar kl 1915, handlar på konkurenten och sedan blir det en kebabrulle och sedan åker vi den sista biten till Getryggen. Det ska bli otroligt skoj. Tråkigt att Becker inte följer med, men hon får mysa med sin vän hemma iställe.

 Puss på er!!

En Jättebra dag!!!

jag kände redan  i morse att det skulle bli en bra dag. När jag kom till kära Coop så fick jag reda på att inte hela dagen skulle spenderas på media utan endast 15 till 1915, genast blev allt mycket bättre. Dagen har gått supersnabbt och nu är det endast 20 minuter kvar tills vi stänger media.

När jag slutar i dag åker jag till xkrogen och fikar med mina tjejer, det ska bli härligt. Onsdagarna är alltid lika trevliga med fika och en massa tjejsnack.

Nu kommer det en kund.

Har du coop kort, vänd kortet åt andra hållet tack......

kram på er


En bra dag!

Idag började jag och vännen med en prommenad kl 0630 och det var riktigt skönt att gå upp tidigt och hinna motionera innan jobbet. Det bästa var att hinna umgås med vännen innan jobbet.

Idag är det mediapass på jobbet 0900 till 1915 efter det onsdagsfika med tjejerna och planering inför midsommar. Känner att det här kommer att bli en bra dag!!!


Kram kram

Glömde att

skriva att performansanalysen gick bra. Godkänd och så var kursen slut. *jättelycklig*

Kram på er!

Ledsen!

Jag var ned till fyra tassar (www.fyratassar.nu) och lämnade maten som Kenny vägrade att äta. Jag kan verkligen inte förstå hur man kan överge sin katt på det sättat som folk har gjort. Kände att min kattmat verkligen kom till nytta. jag blir så himla ledsen när jag ser hur dessa katter får sitta i burar och bara får kärlek en kort stund om dagen. Önskar att de alla får ett nytt hem och massor av kärlek.

Puss på er!

Promenad!

Njutit av tjejsnack, älven och vackert väder! En härlig ledig dag!

Puss på er!

Super god lunch

Måste bara berätta vilken god lunch jag gjorde. Kikärtsbiffar med lime och sambal oelek stekte dem i olja och serverades med sallad och turkiskyoghurt i pitabröd. Det var verkligen super gott!

Inge cykel till jobbet idag, kom på att stackars kenny måste ha ny mat då han total dissade den nya sorten jag köpte åt honom, han har tjuvätit hemma hos grannarna *skitkatt*

Puss på er!

En ny vecka!!!

I morse ställde jag mig på vågen och hade inte speciellt stora förväntningar, men ner hade vågen gått. 0,8 kg. jag är riktigt nöjd, hamnade i dålig karaktär igår och åt godis på jobbet *fyfyfy*. Ny vecka nya tag iaf mån,tis,ons. Vi åker iväg till helgen till Linas stuga, så då blir det inte världens bästa mat.
 
Tänket är att vi nog äter pizza på torsdagen, det blir nog en Kebabsallad för min del. Midsommarafton blir det sill lunch (kan inte tro att den är allt för onyttig). Grillning till kvällen, tror att vi har bestämmt grillspett och pastasallad/potatissallad, kanske kan göra en tzatsiki till den, bättre än bea. Det som är mest onyttigt blir väl vinet och kanske någon cider. På midsommardagen tror jag att vi planerar tacotårta till lunch och den är inte nyttig, men god. På kvällen blir det grillning igen och då tror jag att vi ska göra "the american way" hamburgare, majs och osv. Mitt mål är att äta bra frukost och försöka promenera en stund varje dag. Ska kanske testa med varannan vatten? tål att tänkas på

Överväger att ta en kort promenad och cykla till jobbet idag!

Puss på er!!

Jobb Jobb Jobb

Jaha hur går det med mitt nya liv? Det känns faktiskt riktigt bra. Jag försöker få i mig mer kolhydrater vilket just för stunden är ganska svårt, enligt www.viktklubben.se så äter jag aldelens för lite kolhydrater och för mycket fett., ändå tycker jag att jag knappt äter något fett. ska försöka använda mig av viktklubbens recept nästa vecka och se om det bli någon skillnad.

Den här helgen har mest ägnats åt coop. Jag känner att det  verkligen inte är roligt att jobba just för stunden. Öskar bara att jag var färdigutbildad, så jag kan jobba med det jag vill- BARN! Fördelen med att jobba helg på coop är lönen, OB är faktiskt 100% nästan hela helgen.

Dags att sätta på sig coop kläderna och cykla iväg!

Puss å hej!

Ledig dag!

Idag var jag ledig och jag började dagen med att lyxa och ligga i sängen och läsa en bok. Mamma ringde runt 0830 och undrade om jag ville följa med till Hedemora och Hildèns trädgård ( http://www.dalamat.se/hilden/index.php ) och det ville jag. Hade inga direkta planer på att handla, men nya blommor till blomlådorna, rosa och vita. Handlade även i tomatplanta och en paprikaplanta.

När vi åkte hem så stannade vi och fikade på Waynes Coffe (jag vet att mitt nyttiga liv har börjat). Jag slog till på en Kyckling wraps och en Chailatte. Jag tror inte att wrapsen var speciellt onyttig, men Chailatten var nog betydligt mer onyttig. Någon som kan hjälpa mig att räkna ut/eller vet hur många kalorier det är i en chailatte.

God var det iaf!

På eftermiddagen hämtade jag Alice hos dagmamman och vi gick hem och planterade blommorna i lådorna. Eller jag planterade och Alice jagade mest runt stackars Kenny. När Johan och Anna kom för att hämta Alice så bjöd jag på fika. Är riktigt stolt över mig själv som bjöd på fika, men själv fikade jag endast en kopp thè. Alice hon har nu stora funderingar om livet och vad jag har för mig om dagarna. Igår vart hon nästan arg för att jag jobbade och inte var hemma så hon kunde komma och hälsa på. Idag så funderade hon vart vännen jobbade och krävde att få namnet på hans jobb. Många varför frågor kommer ur hennes mun. Roligt är det iaf.

I morgon så är det dags att göra min första 2215 kväll på coop, alltid lika trevligt att spendera fredagskvällen där.

None   Alltid lika roligt att jobba kväll..... not.

Ha en underbar kväll!!

Puss på er!

Mitt Nya Liv!!

Idag har jag äntligen tagit tag i mitt liv. Skrev in min på viktklubben igår och nu ska det ätas nyttigt och gärna motioneras.

Min dag ser ut så här:
Jobb: 0900 till 1915   (inget roligt pass)
Frukost: 2 dl lättfil
                 1 dl juice
                 1 dl jordgubbar                           Detta blir en god smoothie
                  1 banan
Lunch: Hemmagjort mos och falukorv med massor av grönsaker
Middag: Sallad med alfagroddar, majs, tomat, gurka, rödlök, avokado mosad med keso samt kalkon

Efter jobbet så är det onsdagsfika och jag tänkte fika på något litet, Ullis har bakat så en kopp thè och en liten kaka går bra!

Mitt första delmål är att komma ned under 70 kg
Det stora målet är att landa på 60 kg totalt, vi får se om det går.

Nu måste jag nog ta och jobba lite!

Puss på er!

RSS 2.0