Känslor!!!

Idag är det många känslor och sinnesstämmningar. Trött, glädje, nervositet, lycka, bra beslut. Livet känns otroligt bra! Lovar att berätta mer nästa vecka!

Puss på er!!

trött!!!

Att vara cooptant suger just för stunden. Snart får jag åxå njuta av lite semester. Bara fem dagar kvar!

Puss på er!!

Vin och trevligt sällskap!

Igår så skulle vi ha det det vanliga onsdags fikat, men flera av vännerna är ute på egna äventyr, så det blev bara jag, Ullis och Lina. Jag föreslog att vi skulle göra sällskap med pojkarna på kingen och dricka lite vin och äta något gott. Jag och vännen cyklade ned på stan och jag och Ullis testade hennes nya kravmärkta vin, jag tyckte det var helt ok, men Ullis gillade det inte.

Mötte upp Lina på kingen och vi beställde varsit glas vin och pratade en massa. Killarna kom ca en timme senare och då beställde vi in mat. Dock så var jag inte så jätte impad av kingens specialsmörgås. Vi beställde mera vin och snackade ännu mera skit och hade allämnt trevligt. Saknade de andra tjejerna, nästa onsdag hoppas jag på ett vanligt fika.

Annars då, snart hägrar semester och skolstart. Har fått mitt nya schema och vi kommer inte vara i Falun mer än en gång i veckan. Jag tycker det är väldigt skönt, men det kräver nog en hel del läsande.

Puss å kram på er!!!

en personlig blogg?

Hur gör man bakgrunden och headen personlig. Vet att både Karin och Stina har en "personlig" variant på sina bloggar. Hjälp mig är ni gulliga :)

Love i regnet!!

mera...

Vinet var så gott som vi kom ihåg. Det som var synd var att vi endast hade en flaska, när den var slut önskade både jag och vännen att vi hade köpt två flaskor och inte bara en.

Kvällen blev sent och vi kom inte i säng förrän kl 0130 och jag vaknade och trode att vännen hade försovit sig, men som tur var så var kl bara 0745 och vi fick sova en hel timme till :-)
Många diskutioner om vuxenlivet, när ska man gifta sig, när ska man ha barn, hur ska man bo osv osv.

Nu är det dags att klä på sig och ta sig upp till dalahästen för att jobba lite, känner mig inte riktigt upplagd för det, men det blir nog roligt och trevligt när jag väl kommer dit.

Puss å kram!!!

Ledig helg!!!

Den här helgen är min lediga helg och vips så ska jag jobba på dalahästen i morgon, men idag är jag ledig. Ska städa av lite eftersom Sara och Erik kommer förbi ikväll. Sen ska jag nog slappa i soffan och se en tjejfilm och kanske sova lite middag :)

Kvällen bjuder på gott vin, rosevinet till förrätten köpte vi förra året i Nice och det kostade 24 Euro, gott var det när vi drack det där och jag hoppas att det är lika gott idag. Vad det bli till förrätt, har jag inte en aning om- Sara och Erik skulle fixa den. Själv har jag gjort en rödlöksmarmelad som vi ska servera till det grillade köttet och hasselbackspotatisen, fick även för mig att göra en gorgonzolasås till det. En riktig njutar helg. Tänkte ta tag i mitt nya liv i morgon, men då jag jobbar mellan 12-21, så får det nog bli på måndag.

                Det här är vinet jag skrev om, det enda bild på vinet, tyvärr inte den bästa:(


Hade gärna tagit regn nu på förmiddagen och blå himmelö till kvällen, men det ser ut som det kommer att vara grått hela dagen :(


Puss och kram, njut av helgen!!

RSS 2.0