Ledig!

Jag har inte beställt åska på min lediga dag....

sol ute

Även idag är det strålande sol och jag ska spendera dagen på Coop :(

Längtar tills på torsdag när jag är ledig.

Puss på er!!

blä....

Känns som om tiden bara springer iväg. Har jobbat massor av kvällar. Idag slutade jag "tidigt", det är varmt och kunderna tjatar om bordsfläktar och om det verkligen är halva priset på röd lapp ( tyvärr inga fläktar, på onsdag. Ja det är halva det röda.). Vännen ser man knappt röken av, han åker tidigt kommer hem sent. Han är ledig på Onsdag, då jobbar jag heeeeela dagen och är ledig på Torsdag, då jobbar hna heeela dagen.

Annars då, mitt nya liv. Det går åt helvete, ingen motivation. Kommer inte på någon mat jag vill laga, men äter mycket grönsaker till maten. Går många steg på jobbet,

Önskan just nu: Att vännen fick gå hem kl 16 varje dag och att Coop hade en AC anläggning som ville fungera!!!

Puss på er som orkar läsa om mitt tråkiga liv!!

idag...

har jag testat hur det känns att vara inbrotttjuv. kenny hade rymt in i grannarnas garage och kommer inte hem förrän i morgon. Lite muskelkraft så lyckades jag komma in och Kenny kom ut.  Skitkatt!!


Puss på er!

Ett oväntat samtal!!

Idag så ringde telefonen och det stod okänd, övervägde om jag verkligen skulle svara. Tur att jag gjorde det för det var ingen mindre än:

 Fröken Becker!!!

Hon verkar ha det jättebra och hon hälsade till allihopa!!!!

Saknar henne, men tiden går fort... Hoppas jag iaf!!


Kram på er!!!

Det var länge sedan!!!

Nu har jag inte skrivit på en hel evighet känns det som. Dagarna spenderas mest på coop och där emellan försöker jag pussa lite på vännen och träffa de andra vännerna.

i Måndags så fick vi fika hemma hos Lina, då hon fyllde år. Hon hade bakat massor av kakor :) eller iaf köpt goda kakor på Coop med hjälp av en personlig shoppare, gissa vem!!!!

Annars så gästarbetade jag på Dalahästen på onsdagen och det var roligt, mycket folk.

Igår så spenderades kvällen hemma hos Jens och Johanna. Vi grillade, sjöng allsång, pratade kök och hade jättetrevligt. Vännen var inge pigg så han åkte hem efter maten. Jag stannade kvar tills de andra åkte ned på stan. Passade på att hänga vid datorn och läsa om fröken Beckers äventyr innan jag gick och la mig.



Just nu önskar jag detta



Det sägs att kvällen ska bjuda på detta



Ja Ja, nu är det dags att sätta på sig de otroligt vackra coop kläderna och åka iväg....


Puss å kram på er!!!

mera ledig helg!!!

Jag önskar att jag altid fick vara ledig på helgerna. Bara ha det bra och njuta med vännen.

Min helg började med att sluta kl 1545 på fredagen hem och kasta sig in i duschen, strax efter 16 kom Johanna och vi lyxade med mojjitos och lockat hår. Skynda oss att cykla ned på stan och hem till Lina och Becker för att få njuta av flera drinkar, smink och allmänt prat. När klockan började närma sig 20, så tog vi oss ned till älvan där vår hejdåbeckermiddag skulle ske. Jag hade valt att äta förrätt med ingen efterrätt och jag vågade prova något nytt till middagen, tonfisk. jag trodde att det var godare, tyvärr.. 

Becker fick ett fint minne med sig till det stora landet, där det bara finns bussar med höns på och stampat golv i lägenheten samt massor av negerbäbisar, som jag vill ha.

Lördagen var jag mest aningen klen. Skjutsade Becker till tåget och åkte hem och njöt av både pannkakor, chips och lösviktsgodis och sov sedan en stund. Skulle ha grillat hos underbara Stina, men jag orkade inte. Tittade på en jättebra film om indianer.

Idag så har jag och vännen börjat planera och göra en budget på köket, ska försöka ta oss till banken och prata med dem inom snar framtid.

I morgon börjar jag tidigt redan kl 07, men då får man gå hem tidigt *jippi*

Sov så gott!!

Kram

Livet känns mest bara jobb...

Känns som jag inte har gjort något annat än spenderat min tid på coop med blåa kläder.

Igår fick jag gå hem kl 15, rena rama lyxen. Jag passade min brorsdotter, tittade på smycket samt fikade (varma smörgåsar och muffins). Det är alltid trevligt att ha mys med vännerna en gång i veckan. det här veckan så får vi mysa även i morgon då vi tyvärr säger hej då till Becker *miss u big time*



kram å puss på er!

RSS 2.0