En underbar helg

Det var verkligen en underbar midsommar helg. Vi åkte redan på torsdagskvällen till Getryggen, innan vi kom fram stannade vi två gånger en på ICA maxi och handlade all god mat och andra gången stannade vi för att köpa Pizza (jag åt Kebabrulle). När vi väl kom fram så visade det sig att Linas föräldrars stuga var en ganska så stor timmrad stuga. Lina har alltid beskrivit det som en liten stuga. Vi satt uppe en stund och drack lite vin och snackade mest strunt. Jag fick äran att dela den uppblåsbara madrassen med Ullis :)

På fredag morgon åt vi frukost och bara tog det lungt. Vi gick upp till Getryggens festplats och hjälpte  till att sätta upp partytälten och sedan plocka blommor till stången. Efter det här gick vi hem och började förbereda silllunchen. Vi åt massor av sill och sjöng ganska ofta, oftare om Linas mamma hade fått bestämma snapssånger. Efter den goda silllunchen förberedde vi oss för midsommarfirandet och tog en promenad framemot kl fem upp till festplatsen. Vi tittade på när de klädde stången och efter den var färdigklädd så dansade vi runt den. Vilket var ganska så jobbigt :). Efter det här var det än engång dags att äta medhavd sallad. Magnus hade sin gitarr med sig och det blev allsång med gitarr och dragspel. kvällen slutade med att vissa av oss fick hjälpa en säck potatis hem och bädda ned henne.

Midsommardagen börjades med god frukost bestående av pannkakor och färska jordgubbar och grädde. Efter frukosten tog vi det bara lungt och halvsov och laddade inför den stora brännbollstuneringen, Hälsingland mot Dalarna. Säger bara så här: Motståndarlaget mottog muntert medalj. Efter det gick vi hem och slöade, vissa badade och andra frös. Vi åt ännu mera i form av hamburgare, potatissallad och korv.

Hela helgen har varit underbar och det är alltid mysigt att umgås med sina vänner, även om vissa saknades.

Rent matmässigt så har det inte varit en bra helg, jag har bäljat vin, ätit ostkrokar/bollar, godis och alldelens för mycket grädde. Samtidigt så känner jag att man måste få unna sig något på speciella tillfällen. Nästa vecka är det nya tag och nya mål. matsedeln ser ut så här:
måndag: Chili con carne
tisdag: Asiatisk renskav
onsdag: Grönskaks & makaroni pudding
torsdag: Feta fylld kyckling med potatissallad
fredag_ Bak. potatis med chili och bacon röra
lördag:
söndag: mandelpotatissoppa med rödlöksröra

Nu ska jag bli ren

Puss å godnatt

Kommentarer
Postat av: Maria

Låter grymt, jag är glad att ni haft det så bra!! :)

2008-06-23 @ 23:43:29
URL: http://www.mariabecker.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0