Slutet...

Idag kl 14 har jag satt som deadline på mitt fördjupningsarbete. Har bara kvar inledning och sammanfattning, så det är nära!  I morgon ska min handledare ge respons och se vad jag behöver ändra. 

Idag ska jag testa att ge mina myror i lander fun light och se om de snabbt flyttar ut. Ryktet säger att myror + fun ligth = inga myror och jag hoppas verkligen det funderar. det läskiga är att det är vanlig saft som vanliga människor dricker. Tänk om det funderar, vad är det vi egentligen dricker? En massa gift?

Nu måste jag skriva klart! 

Puss kram å hej! 



Kanske dags att uppdatera!!!

ja det har hänt massor ssedan sist. Mamma bjöd med mig på en underbar spa helg i Sunne och det behövde jag verkligen. jag och vännen diskuterade livet och jag kände mig väldigt mycket gladare efter det! Nu känner jag att allt börjar att ordna upp sig igen och det är väldiogt skönt!! 

Just nu så skriver jag en massa p fördjupningsarbete som ska vara inne på tisdag och det känns helt ok, även om jag är väldigt seg på att skriva. Det är väldigt intressant att analysera barnböcker ur genusperspektiv. Det är svårt att hitta starka och självständiga kvinnor i barnböckera. Jag anser att det borde bara vara starka kvinnor i barnböcker, inte mesiga flickor som knapt vågar ta plats. 

Jag håller även som bäst på att planera vännens 30årsfest! Blir en enkel tillställning här hemma med Partytält och goda sallader. jag skulle även gissa på en massa sprit och öl, det brukar kuna bli s när vi alla träffas =)

Ska försöka uppdatera snart igen, men lovar inte allt för mycket! 

Puss å kram på er!!

RSS 2.0