Ännu en dag

Har verkligen haft en hektisk vecka. Äntligen vet jag hur det är att plugga. Vi är uppe i Falun 3 dagar i veckan och det är lååånga dagar mellan 830-16, vi hade turen och få sluta kl 1430 en dag :)   . Känner dock att kursen kommer att ge mig massor. Håller på att planera individuella VFU och vi har into med handledare på måndag och jag har träff med min förskola på torsdag.

Livet annars då, försöker hitta på mys med vännen ibland, när vi träffas :(   . Idag bär det av till Hedemora och handla matrial till att regla vägg i helgen. Dock så ska jag jobba söndag, så vi får se hur långt vi kommer att hinna. En tripp till colorama sker i morgon och se om vi kan hitta på några tapeter som vi vill ha. Lina vännen har gett oss fyra förslag som passar till vårt kakel *tack vännen*.

Nu ska jag vara snäll och passa grannbarnen då föräldrarna ska iväg på begravning, hoppas det går bra.

Ha en bra dag! Kram kram


Idag

Ska jag läsa de böcker jag har kvar till nästa vecka. Skriva frågor att ta upp på seminariumet i morgon, fundera på upplägget inför VFU, hänga tvätt, diska, laga mat, och jobba. Tror att hela min dag kommer att gå åt. Skönt med skola, lite utmaning i livet.

Kram kram

ut i kylan

Ska ta en morgon/förmiddags promenad med min goda vän Johanna. Det ska bli skönt, sen är det plugg och planering av VFU.

Puss å kram

Snön faller ned

Idag åker vännen till Ånge och med min vanliga tur så vräker snön ned, så efter jobbet så var det bara att skotta en massa snö och eftersom grannens man är borta och hon är på slutet av graviditeten så gick jag över och skottade hennes uppfart. Jag gillar snön och på förmiddagen fick jag åka pulka med barnen på förskolan som jag vikarierade på.

i morgon börjar nästa kurs, pedagogiskt arbete II. det ska bli jättekul med en ny kurs som förhoppningsvis ger mig en massa mer erfarenhet. Jobbigt är att det är mycket att läsa och vi är uppe i Falun tre gånger i veckan fram till v.8, då är det tre dagar praktik och en inläsningsdag och sedan en dag på högskolan. Jag ser verkligen fram emot att ha praktik.

Nu ska jag fortsätta att läsa!

Snöigakramar

Hitttade en text....

Regnbågsbron

Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder himmelen och jorden. När ett husdjur dör, kommer det till en plats invid Regnbågsbron. Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken, och våra vänner har det varmt och skönt. Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör; de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen, precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider. Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak; de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.

Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran. Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.
Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset, hans ben bär honom fortare och fortare. Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet, och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.

Sen följs ni över Regnbågsbron tillsammans för evigt...

Författare: Okänd


Blä!

Huvudvärk, massor av plugg och jobb. Känner egentligen bara för att krypa ned i sängen och fortsätta sova. I morgon kanske :)

Värk och hej!


I morgon är en annan dag....

Tentan inlämnad och klar, känns riktigt skönt. I morgon är det sista dagen vi har den lekande människan och det ska bli väldigt skönt att utvärdera kursen. Kommer inte att bli en bra utvärdering, då vi i princip bara har läst och diskuterat böcker. vart är föreläsningarna, vart är de engagerade handledarna, vart är kursen? Onsdag nästa vecka börjar ped 2 och det ska bli så himla skoj =)

Idag blir det en tur till biblan och låna böcker och sedan ska jag måla klart det sista taket, färgen tog slut igår, så det blir att köpa ny idag.

Nu ska jag kolla vilka böcker jag måste köpa inför nästa kurs.

Kram på er!


Modell för en kväll!

Kossan blev modell på nyårsafton, här kommer bilderna:



Jag och min kompis Isac.



En kompis att sova mot är alltid skönt.



Närbild



Trött kisse



Lite galen!!!



Så här ser hela jag ut!

Puss och hej säger Kossan!

Mitt hem!

Lovade lite bilder, här kommer det en del!



Ljusväggen i hallen



Korridoren ifrån hallen, kan gå in i sovrum, toalett och gästrum



Hallen där man kommer in.



Kontoret



Bakom skrivbordet har vi förvaring



Samt Kossans träd, bjuder även på en trött kossan!



vardagsrummet, vi ska byta ut bordet mot ett annat, bara vi hittar ett som passar, samt en matta, så blir det jättebra.



Tv och tvbänken!

Det här var lite bilder ifrån oss, inga köksbilder idag, lovar att det kommer att komma! Nu är det dags att gå ut och måla lite mer tak.

Kram på er

God Morgon världen!

Idag åker vännen på kryssning och jag ska bara ta det lungt, njuta av min ensamhet. Jag brukar alltid vilja hitta på något när han är iväg, men jag känner bara för att vara för mig själv. På sin höjd så bjuder jag in mig till grannarna på en kopp thé. tråkigt liv, jag vet, men gud va skönt =)

Annars så håller jag på att måla taket som vi ska sätta upp i köket. Jag tycker det är jätteskönt att stå i garaget och måla. Vännen han förstår inte hur jag kan tycka att det är så himla roligt. I går började jag att måla och började fundera över vad vi hade pratat om på onsdagsfikat. Min goda vän doktorn som blev med hus för några månader sedan håller på att rita på en utbygnad av deras hus , ett ganska stort projekt. Någon frågade om dom skulle göra det själva eller leja bort det och hon svarade att hon minnsann inte tänkte renovera sönder sitt förhållande. jag började findera på min och vännens förhållande sen vi köpte huset. Vi har renoverat konstant sen vi köpte det, nya fönster, stenaltan, ny fasad, nytt tak (det gjorde vi inte själva), sovrum, kontor, hall, vardagsrum och nu håller vi på med köket och jag anser att vi har växt ihop och blivit starkare tillsammans genom renoveringen. Jag är bra på vissa saker, vännen är bra på andra och tillsammans är vi BÄST. Är vi helt onormala, då vi har blivit starkare genom renoveringen?

Ska försöka fota lite hur vårt hus ser ut och lägga ut under dagen.

Puss på er!

Länge sedan!

Hoppas ni har hafft det trevligt i jul och nyår! Det har jag iaf haft! Det har varit massor av god mat, goda vänner och en och annan alkoholhaltig dryck :)

Nu är det tenta som gäller och jag börjar känna mig riktigt nöjd. Väntar in en bok som jag ska få låna av gulligaste Malin och sen så är det en sammanfattning och en innehållsförteckning som gäller. Tror tom att jag kommer att komma upp i max antalet ord, det händer aldrig.

Jobbat en massa eller egentligen inte. Ganska skönt att slippa jobba varannan helg, utan nu är det mest någon gång ibland. Ger samma pengar och inte lika låst.

Nu ska jag hämta ved. Puss å kram på er!


RSS 2.0