Kallt...

Igår var vi till Fors och firade min födelsedag med middag och paket :) . Vi fick tacopaj *mums*, det fick även följa med en bit hem till lunchen. Fick även paket, ett presentkort på Cranberry. Alltid lite uppskattat att handla där, dem har allt för mycket fint. Innan vi åkte hen så fick jag en sista present, en hink med svamp. Det var lite färsk svamp överst och i botten låg den 7 st 5 dl buttar med färdig svamp i. Om jag var lycklig över all svamp- JA.

Idag måste jag skriva på min inlämningsuppgift och just för stunden känns det riktigt bra, motivationen verkar ha infunnit sig.

Idag när jag gick upp så var det frost ute *brrr*, jag tog en uppiggande promenad och efter det så åt jag frukost och tände en brasa.

mamma ringde nyss och undrade om jag var intresserad av att ev gå som vikarie alá personlig assistent och visst kan jag tänka mig att göra det. Just nu så vill jag slippa så mycket CSN lån som möjligt. Har även en gammal klasskamrat som jobbar åt det sociala som undrade om jag kunde tänka mig att vara kontakt person åt en tjej. Vet inte så mycket än, men hon skulle höra av sig via telefon.

Sköt om er!!

Pusså kram

God morgon!!!

Idag vaknade jag tidigt ca 0630, inte bra när vännen ska upp så tidigt nu när han jobbar på Sj. Eftersom vi ska iväg på tur i helgen till den stora motropolen Getryggen, så måste jag nog sova lite middag :)

Jag hoppas på att få komma ut i skogen och plocka lite svamp. Bara jag få gå i närheten av er andra, mitt lokalsinne är inte det bästa. Annars så blir det mest att njuta av goda vänner, även om det bara är en bråkdel som följer med, gott vin, tapas, soppa, kantarellpaj och kanske lite yatzy med Linas mamma, hoppas även på en liten snapssång :)

I onsdags så var vi ut och käkade på kingen och bara umgicks en stund, det var skönt. Vännen fick dricka lite öl och jag körde, tur var väl det för när vi åkte till Falun i går så vart jag invinkad och fick blåsa. Har haft mitt körkort i 9 år och inte ens fått visa körkortet, men nu så har jag gjort det med. Hjärtat slog i 190, men jag fick snällt åka vidare.

Igår hade vi onsdagsfika på en torsdag, allt för att Johanna skulle få vara med. Det var trevligt. Håller på att planerar en helg i den stoora staden, med drinkar, vin provning, god mat, kanske lite dans och shopping.

Nu ska jag planera vad vi ska äta i Getryggen samt läsa lite litteratur.

Kram på er!!

Är ni med???

Är det någon som har testat http://www.gratisbio.se/? Själv registrerade jag mig i morse, om ni vill får ni gärna åxå registrera er via min länk: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=73552

Ni som har testat, har ni fått en massa presentkort eller hur är  det???

Puss å kram

Utkast: God morgon!!! ...

God morgon!!!

Här har man varit uppe och alert sedan strax före 7, somnade dock före 10 igår *väldigt skönt*.

Nu på morgonen har jag gjort en kantarellsås alá Becker samt ätit en Pannkaka med socker på alá Becker. Kokat äppelmos alá Maria och nu borde jag plugga, men motivationen finns inte riktigt. Den här kursen som vi läser nu suger verkligen. De som är kursansvariga har inge koll på läget. Inge struktur på seminariumen, inga raka instruktioner. Allt är bara konstigt. Är väldigt nöjd över att jag inte tar något studielån denna termin.

Idag ska jag ta tag i allt och byta fackförbund från handels till lärarnas. Ska även skjutsa lillebror till Hedemora, för en liten körlektion. Då tänkte jag passa på att åka och shoppa lite l

Utkast: Så då ...

Så då var det äntligen dags för en liten uppdatering vad som har hänt sen sist. Försöker plugga en massa eller iaf läsa de böcker vi ska ha läst. Nu börjar det närma sig inlämning och jag känner att jag inte riktigt har koll på läget, men det löser sig nog :)

I helgen skulle vi ha åkt till den stooora staden Stockholm och firat söta sara som fyllde 25, men vännen däckade i förkylning, feber och hosta. Så det blev en lugn hemma helg.

I veckan som var så fick vi en container på plats, så vi bilade och bar ut stenar och rev ut köksön, väldigt skönt. Nu är det bara att vänta på att engsteds ska stänga ett par element och en vattenkran, så kan vi fortsätta.

Igår njöt jag av det otroligt härliga höstvädret, jag spenderade dagen i äppelträdet. Vips så är det knappt ngr grenar kvar och jag hoppas att vi har jättemycket äpplen om ca två år. Lång fram jag vet, men det har inte vart så stor fokus på träden. Idag ska jag gå lös på plommonträdet och i morgon nästa äppelträd.

Mellan klippiträd och plugga så försöker jag få ordning på alla papper vi har överallt. Kollar försäkringar, organiserar skolpapper, skicka in ansökan om trygghetsfonden, planera mat.

Hoppas att favorit Lina kommer förbi på lite soppa ikväll och kanske en härlig kopp thé.

Skickar lite kärlek till er alla <3
Puss å kram

min nya drog

är att spela på www.betapet.se         
Jag och vännen spelar mot varanndra när han har lungt på jobbet och oftast så vinner jag :)

kram och hej!

Länge sedan

Sist var jag verkligen så himla glad. Vännen har äntligen fått nytt jobb här i stan och det ska bli otroligt skönt att ha honom hemma, han kommer att jobba så mycket mindre.

Det andra jag var så glad över var att mina Coopdagar är äntligen över, hoppas bara på trygghetsfonden.

Och det tredje är att banken har gått med på vårt köksprojekt och det ska bli otroligt skönt att dra igång det hela.  Vi kommer att beställa kök från marbodal, ett vitt enkelt kök, med massor av härliga nya vitvaror. Dock så kommer vi inte att stressa med köket utan det får ta den tid det tar.

Skolan har nu äntligen börjat. Vi kommer att vara upp en gång i veckan, helt ok. Första boken vi läste, var sjukt tråkig, den är/var från 1937, inte riktigt fokus på samma saker som de moderna böckerna har fokus på. Skönt att försöka få rutiner på vardagen igen, läsa på förmiddagarna och förhoppningsvis träna på eftermiddagarna. med träning har jag till en början tänkt endast simmning och promenader, bara försöka få någon slags träning.

Nu ska jag försöka skriva oftare! Nu är det dags att ta tag i instuderingsfrågorna.

Puss på er!!

RSS 2.0