fredag!!

Idag blir det middag hos grannarna när vännen behagar att komma hem från jobbet,  trevligt och inge avancerat.

Idag lånade jag med mig kossan hem till oss en stund, så Kenny skulle få lukta lite och se om han accepterade lillasyster (var visst ingen bror). Kenny visade vart skåpet skulle stå genom att morra och fräsa samt slå lite lätt mes tassen. Kossan hon är en cool tjej som tittade på honom och tänkte tror du att jag blir rädd för dig va? Ska försöka låna hem henne några flera gånger så kenny inte får en chock när hon väl flyttar in permanent.

Nu ska jag hänga tvätt, ta fram vinet och gå den lååånga vägen till grannarna!

Trevlig Halloween!

Glad!!!

i och med att jag blev uppsagd från Coop kunde jag ansöka om pengar ur en trygghetsfond. Om man får den blir man beviljad 80% av sin lön under ett års tid. Jag har anslkt om pengar och JAG  FICK DET! samt 7000 i litteraturbidrag. könner mig riktigt nöjd då jag inte kommer att ta något studielån under ett och halvt  år.

Nu ska jag  ladda för sängen, är otroligt trött idag! 

Sov gott mina vänner!  

lediga dagar?

Helgen har spenderas med att lägga igen golvet vi bilade upp för en och en halv månad sedan, så nu har vi ett jämt golv i köket. till nästa helg åker köket ut och det ska bli himla skönt att skicka det i containern. Det kommer dock att vara jobbigt att inte kunna laga mat och värma morgon thé i mikron, men det går.

Känns som jag har jobbat alldelens för mycket. är konstant trött och har svårt att ta för mig saker när jag är ledig. förra veckan jobbade jag och skrev tenta, det gick bra men borde fokusera lite på mig själv så jag inte blir sjuk lagomt tills vi åker till Kina.

i lördags spenderade vi kvällen först hos Johanna och pojkvän, vi hade allsång i köket och andra spelade guitar hero i vardagsrummet, vi åkte tidigt till Kingen och gick in gratis, drack drinkar och lyssnade på www.thestereo.com ett otroligt bra coverband. Vi anlitade dem när vi hade maskerad i februari.

ikväll blir det att servera, morgondagen bjuder på lek med barnen och torsdagen blir att spendera på hgskolan, helgen ägnas åt att riva, sen är det en vecka närmare Kina!

kram kram

myskväll

Mina älskade tjejer ni är ljuset i mörkret! Älskar er!! Puss å god natt!

regn, tenta, eld i brasan!

Idag är det måndag och jag måste skriva på min tenta, motivationen är si så där. Egentligen så är det otroligt intressant att skriva om vad lek är och hur det har utvecklas genom tiderna. Det jag har svårt för är att börja, allt annat är mer intressant, elda i brasan, plocka ur diskmaskinen, gosa med Kenny. ja ja hoppas att jag har skrivit ca 2000 ord innan jag slutar idag, god början på 570 ord hitills.

Hur var helgen? Vår goda vän K firade sin trea nolla dag med fest på fredagen. Vännen jobbade till 21, tråkigt, men jag var en god VIP vän och hjälpte till att fixa delar av maten och hällde upp små godiset i skålar. Vi valde att skoja med vår vän K genom att ge honom ett presentkort på 5000:- på Dressman, då det är ett stående skämt i vår bekantskapskrets om dressman. Tror att han var aningen besviken, men han skrattade och talade om hur många par strumpor och kalsonger han nu kunde köpa. Efter en stund så kommer J fram med den riktiga presenten. k öppnar och han bara skrattar och är alldelens tårögd. Det han har fått är ett presentkort på en tripp ner till ringen och åka ringtaxi med en BMW runt hela banan, efter det så åker de tåg till Munchen (vet inte hur man gör prickar ovan u:et) och där blir det en tur till BMW fabrik, allt som K gillar att göra var med på paketet. Riktigt trevligt var det.

Lördagen spenderade jag med att städa medans vännen jobbade. Kvällen avnjöts med Jens och Johanna och filmen no coutry for old men, otroligt bra film, konstigt slut och en massa dödande.

Söndagen började jag på min tenta, men bjöd över mig till Lena på lite fika. KOllade in deras nya väg som de håller på att fixa i ordning till huset, det kommer verkligen att bli så bra min vän! Det hade målat köket sedan jag var där sist och nu såg det riktigt fräscht ut. Själv är jag aningen trött på att ha en röra utan dess like i köket, men det blir bra SEN.

Status just nu är att jag skriver blogg i ställe för tenta och Kenny har lagt sig på mina böcker och sover. Får använda honom som bokstöd.

Puss och kram

tjoho!!!

Idag är det lön och det känns väldigt bra!!!

Dagen idag är plugg fram till 1130, lunch, iväg och handla kattmat till Kenny innan jag börjar jobba kl 1230 och jobbar till 17, hem och äta sedan vara på 1874 kl 1730, inge rast inge ro.

Ha en bra dag!!!

en dag med fullt upp...

Började dagen med att jobba på en förskola här i kommunen. Fick njuta av det fina vädret och alla barnens någolunda lugna lek. Ikväll ska jag iväg med mamma och jobba på ett ställe som personlig assistent, se om det är något för mig. i morgon bitti blir det att plugga för att sedan jobba på samma förskola på eftermiddagen, hem och äta och sedan iväg och servera. Just för stunden känns det bra med extra pengar till Kina.

När jag kom hem idag åt jag och kollade det sista avsnittet av senaste Beverly Hills och efter det blev det att läsa några kapitel i hur flickor och pojkar gör kön. Tog en pause och fikade med grannen och kolade in vår lille katt som flyttar in hos oss efter Kina. Se om jag kan föra över en bild på lille kossan.




Här är Kossan, visst är han söt!!!

Bjuder även på några bilder på Kenny

             Livsnjutaren Kenny!!!

Nu är det dags att ta tag i min bok igen!!!

Kram

En ny vecka!!!

Idag är det måndag och det känns som om veckorna bara springer fram. Nyss var det sommarlov och jättelångt tills vi åker till Kina. Vi drar till Kina om en månad. Har fortfarande inte handlat resväska. Inte planerat vad jag vill handla, men en Ipod står högt på listan och gärna ett par nya glasögon, men vi får se hur mycket pengar man får ut.

Igår var jag på dalahästen och jobbade. Mot slutet började en härlig huvudvärk växa fram och jag duschade och däckade i soffan och sedan sov jag 11h och vaknade med en huvudvärk jag aldrig tidigare har upplevt, två tabletter och en timme senare nästan människa. Hela dagen har jag fått gått på tabletter, vilket jag egentligen inte gillar.

Helgen då? Jag hade storslagna planer på att vi skulle börja med att fixa golvet i tvättstugen. Vi började med att fixa kärran så vi kunde åka till Hedemora och handla spånskivor och plastkilar. När vi kom hem så stog familjen Nyåker på trappen och väntade. jag handlade lite fika. vi fick träffa vännens systers nya pojkvän för första gången och han verkar helt ok. Lagomt när de hade åkt så ringde en god vän till oss och undrade om inte vi ville följa med ut på landet och bada badtunna och självklart ville vi det. Så det blev inte så mycket i köket. Söndagen ägnade jag åt att jobba och vännen strulade lite med elen och sedan skjutsade han hem sin syster till Stockholm.

Skolan då? Ja vad kan man säga vi har redovisning på torsdag på våran fältuppgift. Då redovisar jag hur toddlare leker utomhus. Försöker hitta motivation till att läsa böckerna ochså.

Dagens höjdpunkt var att vännen började sent och att Alice var och gosade med faster idag. Hon fcik göra post (hon har fått brevpapper som hon skriver på) som vi gick och lade i mammas postlåda.

Nu ska jag läsa ett kapitel till i boken och sedan blir det en dusch och sedan färjan.

A lot of love!!!!

RSS 2.0