Jobb och Bullar

Nu var det väldigt länge sedan igen!!! I fredags var vi iväg till min styvpappa som fyllde år. Hade köpt fina presenter i form av 8 st tomatplantor, en majsplanta samt 50 l jord. Så nu kan hans växthus bli fint! Väl där var halva släkten på plats. Vi "barn" hade bestämt att vi skulle grilla och det var riktigt gott. Alice var lika söt som vanligt och hon avgudar (tror jag iaf) sin faster, Gillar att kramas och sitta i knä och även ibland vara mitt tredje ben. Väl efter tårta och vin, gick vi hem då Vännen skulle se på hockey och jag somnade övermätt inom 5 minuter, inge hockey för min del.

Lördagen spenderades på favo COOP, dagen gick fort och fick sluta redan kl 16. Väl hemma hjälptes jag å vännen åt att städa undan det värsta och sedan grillade vi hamburgare och njöt. Vi hade bestämt att se en film, den här gången blev det lars oh hans flickor. En riktigt trevlig film, men riktigt konstig. Se den och säg vad ni tycker!!

Söndagen spenderades på COOP och efter det åkte jag hem och gjorde i ordning varma smörgåsar och tittade på finalen av topmodel. Jag hade gärna sett en annan vinnare. Efter det var det än en gång dags för film och denna gång blev det I´m Legend. Då jag är mindre förtjust i Will Smith, var jag väldigt skeptisk till filmen, men den var faktiskt bra, inte som jag riktigt hade förväntat mig.

Idag är det inläsningsdag och jag har inte läst någonting idag. Jag har klippt mig. Äntligen kan man göra något med håret igen, Klipper mig på Flotta flätor hos Veronica, jag gillar henne och henns stil gillar mitt hår, kan det bli bättre ?

När jag hade klippt mig så handlade jag lite och åkte hem och bakade massor av gott tills vännen fyller år den 7 Juni. Det blev två sorters bullar, snickerskakor, negerbollar, en slags kaka med vit och ljus choklad i. Nu väntar jag bara inte min beställning från www.kakburken.se så ska jag göra muffins med fyllning. PÅ kakburken har  de otroliga saker, ville ha massor, men nöjde mig med en massa formar.

Nu ska jag gå och laga mat!!

Puss å kram på er!!

Vilken helg!!

Oj oj oj vilket väder det har varit i helgen. PÅ lördag morgon så gjorde vi oss i ordning för att åka till Erik och Sara. de hade bjudit oss på inflyttningsfest. När vi kom ned till dem runt ett, så kollade vi först in deras fina lägenhet. En stor två med ett extra rum, som egentligen var hall. Efter det så gick vi ned till vattnet och ät en sallad som Erik hade slängt ihop på förmiddagen. vi åt och drack gott bubbel och bara njöt av Livet, det kändes som om vi var utomlands, härligt!

Mellan sju och åtta skulle gästerna anlända, vi gick hem och gjorde oss i ordning och hjälpte till med snittar och fixade bål. Sen visade Erik sitt spritbord som han skulle bjuda på. Erik har veckopendlat till Norge och varje vcka har han slagit till att köpa en flaska Sprit, det var nog mins 25 flaskor på bordet. Det fanns en massa tillbehör och stämningen var på topp.

Det var väldigt roligt att träffa nytt folk, även om jag är aningen blyg, så släppte det efter ett tag (kan det vara spriten). Så jag har diskuterat Kina, hus, piffiga förskolärare, cyklar, hur man syr en klänning. Ja det mesta med andra ord. Först frammåt fyra rasade vi isäng och efter det så vaknade man kanska tidigt och funderade om man verkligen skulle må så himla illa, sov ett tag till och slog till på frossa, men framemot 12  så var man pigg igen!!

Söndagen ägnades åt Lunch vid vattnet och efter det hemfärd. Ganska så sliten igår. Nu börjar jag känna mig som en människa igen.

Dagen bör ägnas åt performansanalys och vattendrickande. Troligtvis blir det väl något annat iställe. Skulle så gärna vilja baka, olja staket. Det får bli efter torsdag då lönen äntligen kommer, var verkligen länge sedan jag hade så ont om pengar som jag har haft denna månad.

Nu ska jag ta oh bubba lite vatten i sodastreamen.

Puss å kram på er!!!

Solsken!

Idag har jag varit iväg och haft VFU på en förskola här i kommunen. Det är verkligen helt underbart, jag verkligen längtar tills jag är färdigutbildad. Att få jobba med barn och se dem utvecklas och bli själständiga individer. Jättehäftigt. Vi spenderade i princip hela dagen ute, barnen gungade, spelade boll och cyklade. Vi var bara in och åt lite mat.

När jag sedan kom hem så hade grannarna klippt gräset åt oss, jag var verkligen jättenöjd, men vännen han klagade lite ändå. Jag å vännen var ned och fixade nya linser och ett par solglasögon åt honom. Efter det så fixade vi present eftersom vi ska iväg på inflyttningsfest i Stockholm i helgen. En flaska Bollinger *mumma*

Nu ska jag gå och titta på lyxfällan och mumsa i mig lite popcorn!!

Puss på er

Underbara dagar!

Jaha, nu var det länge sedan jag skrev! Jobbat hela helgen, riktigt tungt var det att gå dit i Söndags då det var strålande sol hela dagen!

I går njöt jag av solen och gjorde uppgifterna inför det inställda seminariumet i morgon. När det var klart passade jag på att olja in vår trapp från altanen in till köket! Idag har jag börjat med staketet, ett evighetsgöra känns det som, men bra blir det.

Är verkligen jätteuppröd på vår seminarieledare, vi har en enda hemtenta på denna delkurs och det handlar om performansanalys och ingen föreläsning endast ett seminarium som nu är inställt *morr*. Jag är inte säker på hur analysen ska gå till eller vad jag ska skriva om. Intervjua barn på VFU skolan på torsdag. Kan inte bli mer än kompletteringar.

I morgon kommer mitt första paket från Buzzador, men proviva juice, spännande. Är det någon av er läsare som har Buzzat någongång?

Orkar inte lägga in någon bild idag!!

Puss å godnatt

Läsa läsa läsa

Jaha, idag har man inläsningsdag, grymt omotiverad till att läsa. Dock ska böckernsa snart tillbaka till biblan, så man har inte så mycket val än att läsa!!

Vännen drog till Stockholm i morse och ska göra manliga saker så som att titta på projektor och högtalare, sådans som är väldigt ointressant.

Annars så händer det inte speciellt mycket i helgen, jobb jobb för min del. Coop är väl inte världens bästa arbetsplats, men det ger bra med pengar att jobba varannan helg. Nu får vi väl se hur det bli i framtiden, är tjänstledig nästa termin åxå, sen får vi väl se om de sätter hårt mot hårt och kräver att jag antingen säger upp mig eller börjar jobba min 25 timmar igen. Här i Avesta så går det inte speciellt bra för Coop. Jag har väl egentligen gett upp att jobba där iom att jag har börjat att plugga, men som extra jobb är det verkligen en guldgruva.

          

ha en underbar Fredag!!!

Sista April

I går samlade vi ihop alla goda vänner och tände grillen för första gången i år! Förutom lite brända fläskfileer så var allt super gott och super trevligt!

Efter maten ägnades det åt olika aktiviteter, vissa av oss försökte lära oss att prata skånska, det gick så där. Andra buggade i köket till dansbandsmusiken som någon vänlig själ hade tagit med sig, och andra blandade drinkar och försökte supa ned resten :) 

Runt 22 så drog delar av singelligan ned på stan och vi andra halvsov i soffan en stund.

Jag älskar mina vänner och önskar att vi skulle göra sådant här lite oftare!

Puss på er i regnet!!!

RSS 2.0